De bezorgers zullen woensdag 29 september de 500ste editie van DeMooiBernhezeKrant bij zo’n 13.000 huishoudens in de brievenbus bezorgen. We zijn er trots op dat wij in 10 jaar in 500 kranten bijzondere, leuke en interessante verhalen uit Bernheze voor Bernheze hebben mogen delen, wat in een tijd als deze helemaal niet zo vanzelfsprekend is. We hopen dat ook deze editie jullie weer gaat bekoren.

Het kan je dan ook bijna niet ontgaan zijn, in oktober gaan we verder met vieren, dan bereiken wij ons 10-jarig bestaan.
Door corona zijn we extra vroeg gestart met vieren, want vanaf januari 2021, 10 maanden lang hebben wij ons best gedaan om iedereen aan bod te laten komen; ondernemers, lezers, leveranciers, et cetera.  leuke acties voor onze lezers én onze adverteerders. We zijn er bijna, want de jubileumkrant in week 42 biedt je nog eenmaal de actie:

€ 250,- voor een hele pagina.

10 jaar is een lange tijd en we kunnen terugblikken op de mooie jaren waarbij Bernheze Media is uitgegroeid tot een mooi mediabedrijf dat niet te missen is in Bernheze. Dit is dankzij álle ondernemers mogelijk gemaakt. Wij kijken dan ook uit naar de samenwerkingen voor de komende 10 jaar, zodat wij wekelijks een mooie krant kunnen blijven uitgeven.
We sluiten deze jubileum periode af met een open dag.

Met verbindende groet,
Heidi, Rian en team Bernheze Media.