Wil jij graag snel aan de slag in de communicatie?
Dan zoekt Bernheze Media jou!

DeMooiBernhezeKrant is dé krant voor Bernheze door Bernheze. De feelgood-krant komt bij ruim 13.000 huishoudens door de brievenbus en via www.mooibernheze.nl trekt de nieuwssite zo’n 1500 bezoekers per dag én binnenkort starten we met een nieuwsapp.

Kom stagelopen en pak de kans om te schrijven voor de lokale krant, content te maken voor social media en op pad te gaan voor de nieuwsapp.

Wat ga je doen?

Als stagiaire bij Bernheze Media moet je zelfstandig kunnen werken, mag je creatief meedenken en sta je open voor verbetering. Je zult meedraaien in het redactieteam, veel schrijven, redigeren en op pad gaan. Je bent assertief en vindt het leuk om een praatje te maken met (onbekende) mensen.

Wat verwachten wij van jou?

We zijn op zoek naar een communicatie talent, het liefst afkomstig uit gemeente Bernheze (Heesch, Nistelrode, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch). Je vindt het tof om mooie verhalen te schrijven. Daarnaast is een schriftelijke- en mondelinge taalvaardigheid een vereiste.

  • je volgt een journalistieke HBO-opleiding

  • je werkt graag samen, maar vindt het ook prettig om zelfstandig te werken

  • je kunt goed communiceren

  • je bent assertief en stapt graag op mensen af

Wij nemen door het gehele jaar stagiaires aan. Je werkt zo’n 36 uur per week (vrijdagmiddag vrij) en ontvangt stagevergoeding.