Op donderdag 22 oktober gingen we met het hele team een dag samen genieten van elkaars gezelschap. Een dag geen interviews maar interesse in de collega’s, geen foto’s maar kiekjes en geen plichtplegingen maar echt contact maken. 

Een krant blijven uitbrengen in deze digitale tijd is al bijzonder en een goed gelezen krant uit blijven brengen, zelfs in coronatijd, is hard werken door een flink team van gedreven mensen. De afgelopen anderhalf jaar hebben we het spannende gevoel omgezet naar een saamhorigheid met ons team, ook in coronatijd gaan wij voor een volwaardige krant, elke week. Juist dan.
We sluiten een bijzondere periode af waarin we aandacht hadden voor wat we konden vieren. Voor het team van Bernheze Media die ook in coronatijd zorgde dat zij, ondanks alle beperkingen, iedereen met hun eigen taak toch mede zorgde dat DeMooiBernhezeKrant in de bus bleef vallen bij de inwoners van Bernheze. Dat ze online al het nieuws konden volgen op www.mooibernheze.nl. Vanuit huis, of op kantoor met alle regels in acht nemende, onderweg met het noodzakelijke mondkapje; we zijn trots op dit team; (web)redactie, fotografen, online-diensten, verkoop, bezorgers, en daar hebben we de focus op gelegd. Voor Bernheze, door Bernheze bleef ons motto.

Dit gezegd hebbende…
Het is weer tijd om ‘gewoon’ door te gaan met dat waar we goed in zijn. Communiceren, een krant maken. Zorgen dat de bedrijven zichzelf kunnen laten zien aan hun (potentiële) klanten. Ondernemers laat je horen, inwoners deel je verhaal. Wij staan paraat.