Terugblikkend op die mooie en bij vlagen warme maanden kunnen we constateren dat Bernheze Media er flink wat vaart in heeft gehad. Waarin? Nou, in de werkzaamheden om alles op tijd af te krijgen! Naast de vaste werkzaamheden iedere week met DeMooiBernhezeKrant en het contentbeheer van social media die we maandelijks op ons nemen van andere bedrijven; hebben we het eerste half jaar mooie nieuwe websites gemaakt. De social media van Bernheze Media bij de kladden gepakt en twee festivalkranten gemaakt: Woodstock/ Alle remmen los en de Pinksterkrant van Pinksterfeesten Nistelrode.

Er kwam van onze hand een festivalkrant van de pers en we mochten ook dit jaar Pinksterfeesten Nistelrode ontvangen in ons Mediahuys. Tijdens de Pinksterfeesten in Nistelrode is de naam centrale post een understatement, want het is een komen en gaan van vrijwilligers, leveranciers en artiesten, hoogwaardigheidsbekleders et cetera.  Ilse van Leuken kwam stage lopen en we hebben in Juni afscheid genomen van Ilse als stagiaire, maar we hoeven de mooie dingen die ze maakt niet te missen, want ze blijft ook in de toekomst, weliswaar in minder uren, veel mooie dingen voor ons maken.

Websites
In juni nog waren we druk met een hele nieuwe website te maken voor Kloosterkapel Vorstenbosch die met een moderne en toegankelijke website graag ook een jonger publiek wil bereiken. Haar Lokaal, Peter van Rooij Bouw en Advies, Installatietechniek Heesch, Klasse RT en Tel en Tel konden de lucht in met een nieuwe website.

Haar Lokaal heeft een prachtige nieuwe kapsalon in Heesch en daar hoorde een mooie website bij. Ook de social media pakte Ingrid Marfil meteen professioneel aan. Peter van Rooij van P v. Rooij Bouw en Advies is gevestigd in Nistelrode en gaat voor kwaliteit, wat op zijn website te zien is. Daar deelt hij zijn diensten en een aantal projecten die hij, met intussen 20 jaar ervaring, maakte. Ruud Gloudemans, van R. Gloudemans Installatietechnieken in Heesch heeft een breed aanbod. Hij leerde zelf hoe de website actueel te houden. Klasse RT had haar teksten en afbeeldingen al op orde en dat zorgde ervoor dat we meteen inzichtelijk hadden hoe zij graag haar wensen verwezenlijkt kreeg. Een mooie volledige website is het resultaat en Jeanine Maas ging meteen aan de slag met het plaatsen van nieuwsberichten en kan zelf eventuele veranderingen van haar pagina’s zelf aanpassen. Tel en Tel uit Boxtel is een 24-uurs telefoonservice die ook 24/7 online moet zijn. Zij zijn al vele jaren een tevreden klant, waarvoor we dit jaar de website een update mochten geven. Linda Damen houdt de website bij.