BERNHEZE – Bernheze Media komt met een mooi nieuwtje uit eigen stal. Vanaf januari is namelijk de gratis MooiBernhezeApp te downloaden in de bekende appstores. Daarmee zetten we als mediabedrijf een belangrijke stap om de lokale nieuwsvoorziening nog sterker te verankeren in de gemeenschap.

Hoewel is gebleken dat DeMooiBernhezeKrant nog steeds erg populair is, sluit het lokale medium de ogen niet voor de toekomst. Een toekomst die inmiddels begonnen is, gezien het feit dat landelijke en regionale dagbladen al nieuwsapps in de markt hebben gezet. Toch zijn er nog maar weinig lokale mediaondernemers in Nederland die een app lanceerden. Alle ‘Mooi-kranten’ in deze regio hebben daar nu wél in geïnvesteerd.

Drie pijlers
Online bezoeken op de lokale nieuwssites nemen toe en daar zal een app enorm aan gaan bijdragen. Vanaf de eerste dag van 2023 kan niemand dus meer om het lokale nieuws heen. Bernheze Media gaat zich dan richten op drie pijlers: papier, website en app. Ook voor ondernemers komen er dus nóg meer opties om sterk in beeld te komen.

MooiBernhezeApp
Achter de schermen wordt nu hard gewerkt om de MooiBernhezeApp vorm te geven. Naast de app blijft MooiBernheze.nl gewoon bestaan, gekoppeld aan social media kanalen. De app zal extra’s gaan bieden zoals een pushmelding van nieuwsberichten, gecategoriseerde items, een uitgebreide agenda, nieuwe
manieren van adverteren voor ondernemers en een apart gedeelte voor blogs of wellicht in de toekomst de populaire podcasts.

Acties
Om de lancering van de MooiBernhezeApp flink wat kracht bij te zetten, zijn er mooie acties voor de lezers van de krant en de website, maar ook voor de (lokale) ondernemers. Hierover lees je de komende weken nog veel meer. Houd daarom de kanalen van MooiBernheze in de gaten en… voor je het weet zit je op de MooiBernhezeApp, want 1 januari nadert!

Heb je vragen over de MooiBernhezeApp? Stuur dan een mail naar info@mooibernhezeapp.nl, verkoop@bernhezemedia.nl of bel naar 0412-795170.

Binnenlopen mag uiteraard ook bij ‘t Mediahuys, Laar 28 in Nistelrode, wij zijn vanaf 2 januari weer tijdens kantoortijden geopend.