Samen de website bouwen.
Onze websites worden gemaakt met WordPress, een CMS-systeem dat zo is ingericht dat ondernemers zelf hun website met teksten en afbeeldingen kunnen onderhouden (en dus content kunnen beheren). Dit hoeft natuurlijk niet. Naast registratie van je domeinnaam en het verzorgen van hosting, richten wij ons ook op contentbeheer van zowel jouw website als jouw social media-kanalen.

Domeinnaam en hosting, daar begint het mee. Het stukje internet dat je nodig hebt om je website op te plaatsen. Wij regelen dit voor jou, zodat jij kan doen waar jij goed in bent. Voor meer uitleg over deze domeinnaam, hosting en mail services klik je verder: …lees  meer 
Klik hier voor de inhoudelijke specificaties van de hosting.

WordPress, de constructie

Je huis wordt gebouwd met een bepaald systeem, je kiest voor een houten constructie, steen of wellicht neem je betonnen blokken. Elke producent weet de voor- en nadelen van zijn product, maar jouw wensen staan centraal en zullen de keuze beïnvloeden.

 

Voor websites zijn ook veel systemen, waarmee deze gebouwd kunnen worden. Wij, Bernheze Media, hebben gekozen voor het CMS systeem WordPress. Een programma dat wereldwijd gebruikt wordt en een goede ondersteuning geeft aan alle gebruikers én is goed te onderhouden door de leek en de specialisten.

Tekst en afbeeldingen

Afbeelding- Bouw website Meubilair - Contentbeheer

Terug naar de beeldspraak ‘communicatie is als een huis’. Voordat je definitief in je huis gaat wonen, ga je op zoek naar het juiste meubilair.
Weer die vragen: ‘Wat past bij mij? Wil je heel veel spullen in je huis? Of wil je juist zo weinig mogelijk?’
Dit geldt ook voor je website: content (tekst en afbeelding) zorgt voor een sfeer op je website. Contentbeheer, zorgen dat alles actueel is en blijft, is hierbij noodzakelijk.

Want zelfs de mooiste huizen worden vies als er niets gebeurt!