Column: Online en offline communicatie

Na vijftien jaar ervaring en overmatige interesse in de digitale snelweg en in het medialandschap, weet ik die weg inmiddels blindelings te vinden. Wanneer ik voorheen vol passie vertelde over websites en hosting, dan verging de interesse bij de toehoorder vaak snel, omdat het geen alledaagse kost is en ingewikkeld lijkt. Wanneer ik de vergelijking maak met het bouwen van een huis, dan ontstaat er wel een soort van logica in het verhaal, waardoor het ook voor de leek goed te begrijpen is.

Een website bouwen vergelijk ik dan met het bouwen van een huis, wat voor velen onbekend terrein is. Daarvoor schakel je dan een aannemer in. Iemand die verstand heeft van de regels en de materialen en zorgt dat jouw woning een pareltje wordt. Bij een website bouwen komt er ook veel bij kijken en dan kan Bernheze Media fungeren als jouw aannemer; voor bedrijven, maar ook zeker voor non-profit organisaties. Ook bij andere communicatie-uitingen werken we met één doel: kijken wat je nodig hebt om jouw communicatie neer te zetten als een ‘huis’.
Delen
Onze kennis en informatie over onze diensten op dit gebied, deel ik de komende periode graag via deze column. Daarnaast vind je op www.digitale-assistentie antwoorden op vragen die we per mail ontvangen. Want naast de verzorging van communicatie – van begin tot eind – kunnen we je ook met een gedeelte ervan ontzorgen. Daarbij hoort ook de service om je van informatie te voorzien, waarmee je je weg vindt op de digitale snelweg.
Van domeinnaam voor je website tot aan de content, de teksten en afbeeldingen die voor sfeer zorgen op je website. Ook als je bijvoorbeeld alleen een nieuwe huisstijl nodig hebt. Wij kunnen je altijd helpen, indien nodig wijzen we je de weg naar de specialisten.

Vernieuwde website
En nu ik toch bezig ben, wil ik jullie graag wijzen op onze nieuwe website. Op www.bernheze-media.nl vind je een aantal projecten van tevreden klanten. Ik ben ook benieuwd naar wat er bij jullie leeft wat betreft de digitale zaken en hoe jij je bedrijf laat zien aan je doelgroep. Kan dat beter? Daar kunnen we het bij een kop koffie over hebben.

Rian van Schijndel, team Bernheze Media.