Ook in coronatijd zijn veel bedrijven naar de Kamer van Koophandel gestapt. Daarvan zijn twee bedrijven die klant zijn van Bernheze Media en die willen wij natuurlijk graag even onder de aandacht brengen.

Brabant Vloeren
In november 2020 kwam Rob Manders van Brabant Vloeren bij Bernheze Media terecht. Hij wilde zijn website online hebben en vroeg Bernheze Media de mail en hosting en contentbeheer op Facebook en Instagram te regelen. Zijn communicatie werd aangeslingerd en voor hij met Brabant Vloeren twee maanden verder was wist hij: Communicatie werkt!
Inmiddels is hij een jaar en een paar maanden verder en heeft hij ook de huis-aan-huisbladen en offline marketing gebruikt om bekendheid te krijgen. Dat alles zorgde voor een enorme groei van Brabant Vloeren en de mooie showroom, waar mensen weten dat ze gedegen advies, kwaliteit en goede service kunnen verwachten, wordt druk bezocht. Natuurlijk betekent dit niet dat Rob op zijn lauweren kan rusten, juist niet. Hij blijft zijn onderneming ontwikkelen en Bernheze Media blijft zijn doelgroep hiervan op de hoogte houden.

Van Rooij Koi 
Bij Peter van Rooij begon in maart 2021 een idee te groeien om zijn passie voor het bouwen van koivijvers tot een inkomstenbron te gaan maken. Een droom die al snel realiteit werd. Nu, nog geen jaar later, heeft hij mede door zijn harde werk, het werken aan zijn netwerk in zijn branche en de juiste communicatie een groot bereik weten te realiseren. Bernheze Media zorgde voor een goede basis met een mooie website waar Peter ook zijn productaanbod op heeft staan in de vorm van een webshop. Dit aanbod, en de groei van een showtuin werden gedeeld op een Facebook- en Instagram pagina en de nodige communicatie rondom zijn eerste open dag in DeMooiBernhezeKrant, maakte het plaatje compleet. Natuurlijk zijn de beeldende filmpjes die hij maakt op locatie én de foto’s die hij deelt in de galerij op zijn website belangrijk voor de verbeelding van de klanten.

Wij zijn trots dat we mee mogen helpen in de communicatie van deze twee bedrijven, van twee ondernemers die hun droom aan het verwezenlijken zijn.