WWW.MOOIBERNHEZE.NL
Een podium voor alle verenigingen en stichtingen door de ondernemers van Bernheze

Bernheze Media start 2021 met een nieuw systeem waar inmiddels al door vele uitgevers naar volle tevredenheid mee werken. Door dit systeem krijgt www.mooibernheze.nl een ander uiterlijk. Voor de gebruiker van de website, en dat zijn er inmiddels heel wat per dag, is deze nog overzichtelijker en makkelijker hanteerbaar. Met een paar muisklikken direct al het lokale nieuws zien in de grootste en de meest uitgebreide informatiebron van Bernheze; is nu nog eenvoudiger. Lokale bedrijven en verenigingen presenteren zich op een gebruikersvriendelijke manier en laten zo, samen met Bernheze Media, zien wat Bernheze te bieden heeft.

BEDRIJFSPRESENTATIE 

Dé grootste informatiebron van Bernheze

Voor maar € 135,- een jaar lang je bedrijf promoten op de vernieuwde  www.mooibernheze.nl met een bedrijfspresentatie.
Wat wil dit zeggen?

1. je krijgt een bedrijfspresentatie
2. je krijgt de mogelijkheid om je nieuwsberichten, agendapunten, verslagen en foto’s aan te leveren die wij voor je plaatsen op dé grootste bron van informatie over Bernheze zetten.
3. Evenementen komen daarbij ook nog eens op de achterpagina van DeMooiBernhezeKrant! De bedrijfsvermelding kost dit jaar slechts € 135,-,!
4. Je zorgt hiermee dat verenigingen en stichtingen ene podium hebben voor hun activiteiten in de agenda, verslagen en in het fotoalbum.
Laat zo’n unieke kans niet schieten? Ondernemers laat je zien!

HOMEPAGEBANNER
Je bedrijf een jaar lang promoten door een banner op de vernieuwde website mooibernheze.nl mét daarbij de mogelijkheid om je nieuwsberichten, agendapunten, verslagen en foto’s aan te leveren die wij voor je plaatsen op de grootste informatiebron van Bernheze.
En… je evenementen komen daarbij ook nog eens op de achterpagina van DeMooiBernhezeKrant! De banner op de homepage van www.mooibernheze.nl kost dit jaar € 339,- in plaats van € 449,- en klikt vanzelfsprekend door naar je eigen website. Laat jij zo’n unieke kans schieten? Ondernemers laat je zien!