Onze krant wordt het hele jaar door gratis huis aan huis verspreidt. Dit kan omdat veel ondernemers het belangrijk vinden dat zij hun bedrijf laten zien in DeMooiBernhezeKrant. Bedrijven, waarvan nu vele hun deuren hebben moeten sluiten, zorgen normaal het hele jaar door, dat wij:
– een gratis te bezorgen huis-aan-huis DeMooiBernhezekrant kunnen maken
– hierdoor iedere inkomensgroep deze krant kunnen aanbieden
– initiatieven-activiteiten een kans kunnen geven om te slagen
– inwoners kunnen informeren en verbinden

Juist Nu is DeMooiBernhezekrant voor veel inwoners van Bernheze een welkome afwisseling. Want weet je wat? Die krant moet op de mat! Voor Bernheze, Door Bernheze.

Win-win situatie
Dit aanbod is voor jou wellicht geen ‘win-win-situatie’ wat onze voorkeur echter wel zou hebben. Maar wij maken nou eenmaal graag een mooie krant. Genoeg motivatie om jullie, een bedrijf dat niet direct belang heeft bij adverteren in de lokale krant, toch te vragen mee te doen.

Adverteren
Advertentie 103×50 mm á € 57,50 – NU 4 advertenties voor € 200,-
plaatsing in week 16, 18, 20 en 22 of week 17, 19, 21 of 23
of
Advertentie 103×50 mm á € 57,50 – NU 6 plaatsingen voor € 300,-
plaatsing in week 16,17,18,19,20,21 of 16,18,20,22,24 en 26
Alle prijzen exclusief btw.

Deze advertentie met (naar wens) je logo en naam, adres, telefoonnummer en websiteadres plaatsen wij op de ‘Beste lezers, veel leesplezier’ of het thema waar je voor kiest: Bernheze Bouwt, Auto, Industrie, Gezondheid in balans, Zakelijke dienstverlening.

Vrijblijvend
‘Ondernemen is je kwetsbaar opstellen als het nodig is’.  Natuurlijk kennen we jouw situatie op dit moment niet, maar je kan ons helpen een krant te maken of neem dit als voorbeeld en ga ervoor je bedrijf te redden.

Succes voor jullie bedrijf en sterkte waar nodig!