Communicatie werkt: zichtbaar in elke kern!

Vraag meer informatie
ONLINE PRODUCTEN

Communicatiebureau, uitgeverij

Ondernemers Laat je zien! Juist Nu! 

Het coronavirus zorgt voor bezinning en daar hoort ook een zakelijke bezinning bij. Nu is het tijd om opnieuw te beginnen. Niet écht opnieuw, maar opnieuw met je netwerk dat je al hebt, de expertise die je kunt delen en de ton aan ervaring die jou een specialist maakt. Juist Nu!
In de tabbladen hiernaast, klik je snel door ons aanbod heen, maar krijg je ook een doorklik te zien naar meer informatie. 

Je communicatie, je pr, marketing en de manier waarom je je producten in de markt zet, is nu de tijd om aandacht aan te besteden. Alles goed overdenken, zoals: producten, materialen, inkoop, locatie, hoe je het in de markt zet enzovoort, kan zorgen voor een enorme boost in je omzet.  

Meer zichtbaarheid = Meer Omzet

Bel voor een afspraak of ga naar onze online producten en laat je helpen met het juiste draaiboek, handleiding en instructie. Documenten die het werk bijna voor jou doen. Laat je meenemen in ons enthousiasme en overzie de te maken stappen.

Kantoor Bernheze Media

Mediahuys Bernheze CommunicatieTijdens de ‘lockdown’ werken wij alleen op afspraak, maar zijn gewoon bereikbaar op 0412-795170 en via mail.
De printshop is weer open vanaf 19 december, volgens de RIVM regels.

We heten je van harte welkom op Laar 28 in Nistelrode, waar we met team Bernheze Media al vele jaren met veel plezier werken. En in 2021 ons jubileumjaar van ’10 jaar zichtbaar in elke kern’ vieren.

De grootste informatiebron over Bernheze

  Voor de gebruiker van de website, en dat zijn er inmiddels heel wat per dag, zal het even wennen zijn. De website zal nog overzichtelijker en makkelijker hanteerbaar zijn. Met een paar muisklikken direct al het lokale nieuws zien in de ‘Grootste en de meest uitgebreide informatiebron van Bernheze’; is nu nog eenvoudiger. Lokale bedrijven en verenigingen presenteren zich en laten zo zien wat Bernheze te bieden heeft.

Adverteren in de regio

logo DeMooiBernhezeKrant
De wekelijkse huis-aan-huis krant: DeMooiBernhezekrant staat voor kwaliteit en dan met name gericht op het verspreiden van lokale informatie, in een oplage van 12.500. Het blijkt dat veel lokaal nieuws de regionale weekbladen of websites niet haalt, terwijl dit juist wel de informatie is waar de burger op zit te wachten; ‘Wat gebeurt er in mijn omgeving?’. Voor de regionale krant niet altijd interessant; voor DeMooiBernhezeKrant wel.Het informeren van de inwoners van de betreffende gemeenschap staat centraal. In de gemeente Bernheze; Heesch, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nistelrode en Vorstenbosch krijgen de inwoners, tot en met het buitengebied, de krant wekelijks in hun brievenbus.
Informeren in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om gemeentelijk nieuws of een lokaal evenement. Al deze informatie komt aan bod teneinde samen een krant en florerende website te maken voor de gemeenschap. Samen met adverteerders, verenigingen en inwoners.


Lees hier de krant

De wekelijkse huis-aan-huis krant: DeMooiBernhezekrant staat voor kwaliteit en dan met name gericht op het verspreiden van lokale informatie, in een oplage van 12.500. Het blijkt dat veel lokaal nieuws de regionale weekbladen of websites niet haalt, terwijl dit juist wel de informatie is waar de burger op zit te wachten; ‘Wat gebeurt er in mijn omgeving?’. Voor de regionale krant niet altijd interessant; voor DeMooiBernhezeKrant wel.

Het informeren van de inwoners van de betreffende gemeenschap staat centraal. In de gemeente Bernheze; Heesch, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nistelrode en Vorstenbosch krijgen de inwoners, tot en met het buitengebied, de krant wekelijks in hun brievenbus.
Informeren in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om gemeentelijk nieuws of een lokaal evenement. Al deze informatie komt aan bod teneinde samen een krant en florerende website te maken voor de gemeenschap. Samen met adverteerders, verenigingen en inwoners.

Daarnaast kun je ook de advertentie doorplaatsen naar:
DeMooiRooiKrant, oplage 13.000 verschijnt op
woensdag in  Sint-Oedenrode, Boskant, Nijnsel, Olland.
DeMooiBoxtelKrant, oplage 15.000 verschijnt op
woensdag in  Boxtel, Esch, Liempde en Lennisheuvel,
inclusief buitengebieden en industrieterreinen.
DeMooiSchijndelKrant, oplage 12.400 verschijnt op
woensdag in Schijndel, Wijbosch, Eerde en Gemonde
DeMooiLaarbeekKrant, oplage 11.500 verschijnt op
donderdag in Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout en Boerdonk, binnen- en buitengebied.
DeMooiSonenBreugelKrant,  oplage 9.200 verschijnt op
woensdag in Son en Breugel, Ekkersrijt, Stad van Gerwen, Olen, De Kuilen, Sonniuswijk en Driehoek

De Brug, oplage 16.100, verschijnt op donderdag in
Berlicum, Den Dungen, Dinther, Gemonde, Halder, Heeswijk, Loosbroek, Maaskantje, Middelrode, St. Michielsgestel

Regio Oss, oplage – 45.500, verschijnt op woensdag in
Berghem, Deursen, Dieden, Geffen, Haren, Heesch, Herpen, Het Wild, Huisseling, Keent, Lith, Lithoijen, Loosbroek, Macharen, Maren-Kessel, Megen, Neerloon, Oijen, Oss, Overlangel, Ravenstein, Teeffelen
Udens Weekblad – oplage 29.500, verschijnt op woensdag in
Boekel, Nistelrode, Odiliapeel, Reek, Schaijk, Uden, Venhorst, Volkel, Zeeland
Stadskrant Veghel – oplage 20.000, verschijnt op woensdag in
Boerdonk, Eerde, Erp, Heeswijk-Dinther, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Veghel, Vorstenbosch, Zijtaart

Vraag ons naar de prijzen via je contactpersoon of info@demooibernhezekrant.nl of 0412-795170.
Dan wordt je doorverwezen naar de juiste contactpersoon.

Bouw samen, zo sterk als een huis
www.eenwebsitenodig.nl

Afbeelding- Bouw website Meubilair - ContentbeheerTerug naar de beeldspraak ‘communicatie is als een huis’. Voordat je definitief in je huis gaat wonen, ga je op zoek naar het juiste meubilair. Weer die vragen: ‘Wat past bij mij? Wil je heel veel spullen in je huis? Of wil je juist zo weinig mogelijk?’ Dit geldt ook voor je website: content zorgt voor een sfeer op je website. Contentbeheer is hierbij noodzakelijk. Want zelfs de mooiste huizen worden vies als er niets gebeurt!

Onze websites worden gemaakt met WordPress, een CMS-systeem dat zo is ingericht dat ondernemers zelf hun website met teksten en afbeeldingen kunnen onderhouden (en dus content kunnen beheren). Dit hoeft natuurlijk niet.
Klik hier voor de specificaties van de websites>> meer informatie
Naast registratie van je domeinnaam en het verzorgen van hosting, richten wij ons ook op contentbeheer van zowel jouw website als jouw social media-kanalen.

CONSTRUCTIE

Je huis wordt gebouwd met een bepaald systeem, je kiest voor een houten constructie, steen of wellicht neem je betonnen blokken. Elke producent weet de voor- en nadelen van zijn product, maar jouw wensen staan centraal en zullen de keuze beïnvloeden.

WORDPRESS

Voor websites zijn ook veel systemen, waarmee deze gebouwd kunnen worden. Wij, Bernheze Media, hebben gekozen voor het CMS systeem WordPress. Een programma dat wereldwijd gebruikt wordt en een goede ondersteuning geeft aan alle gebruikers. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de juiste antwoorden.

Aannemer Digitale Services

Wij proberen ondernemers in de Maashorstregio de mogelijkheden te laten zien die communicatie via internet biedt. Voor velen is dit onbekend terrein. Bernheze Media is de ‘aannemer van je communicatiemiddelen’ en helpt jou je communicatie op orde krijgen. Communicatie op orde krijgen, is immers net als een huis bouwen.

Hosting
Hosting is als het perceel op jouw adres dat je gebruikt om je huis op te bouwen. Hosting heb je nodig voor je website, maar ook voor het bezoek dat naar je website komt. Dit wordt per jaar afgesloten. Voor een jaarlijks bedrag zorgen we dat je een back-up van je website hebt, de beveiliging goed geregeld is en dat alle programma’s hier goed op draaien.

Domeinnaam
Een domeinnaam bedenken is als zoeken naar een adres waar je wilt gaan wonen. Dit gaat niet over een nacht ijs, maar soms weet je het in een keer zeker. Zo gaat het ook bij de keuze voor een domeinnaam. Een domeinnaam is een uniek adres op het internet. Op één www. kan maar één identiek adres geregistreerd worden. Stichting Internet Domeinregistratie Nederland houdt daarom deze domeinnaamregistratie in de gaten.

Emailadres
Communicatie met zakenpartners wordt nog professioneler, met jouw bedrijfsnaam in het mailadres. Een mailadres is aan een domeinnaam gekoppeld. Bij registratie van een domeinnaam, heb je dus direct een mailadres online én ben je 24/7 bereikbaar.

Online Marketing
Wij vinden het belangrijk dat ondernemers in de Maashorstregio door hun doelgroep gevonden worden. Online marketing helpt hierbij. Wij zorgen dat je in beeld komt bij je doelgroep, als zij zoeken naar jouw producten en diensten. Dit kan via social media-kanalen, maar ook door jouw website te optimaliseren kun je veel bereiken. Samen gaan we op zoek naar de manier die het best bij jouw onderneming past.

Als Het Uniek en Mooi Moet Zijn

Voor (startende)ondernemers die een re-design willen, ontwikkelen wij de hele huisstijl.
Logo, visitekaartjes, briefpapier, kalenders, entreekaarten, flyers, of bedrijfspresentaties.

We hebben de ontwerpers in huis of weten de weg naar de juiste specialisten. Ook bestaande websites geven wij een professionele metamorfose naar een responsive design.

 

Kwalitatief eindresultaat

Visitekaartjes, briefpapier, folders, posters en beursmaterialen – wij voorzien je graag van het drukwerk dat je nodig hebt. Wij streven naar een kwalitatief eindresultaat. Wij verzorgen drukwerk vanaf vormgeving tot aan fotografie en het schrijven van teksten. We werken met een vaste grafisch designer-drukker, maar kennen ook de specifieke specialisten voor roll-upbanners tot displays en van lasertechniek tot signproducten als reclameborden, autobelettering en gevelaankleding. Eén contact voor vormgeving van drukwerk en verspreiding hiervan.

DeMooiBernhezekrant (en MooiBernheze.nl) zijn een van onze paradepaardjes. Een aantrekkelijk podium waar organisaties kunnen adverteren om de hele regio tot in de huiskamer te bereiken.

.

Communicatie werkt

Een boodschap overbrengen die begrepen wordt, is niet altijd makkelijk.
Wij staan voor communicatie zoals het bedoeld is: doeltreffende teksten en accuraat redigeerwerk.

Bernheze Media kun je zien als de aannemer van jouw communicatiemiddelen. Je communicatie op orde krijgen, is immers net een huis bouwen. Om dat communicatiehuis te bouwen, gaan we op zoek naar de samenwerking die naadloos aansluit op jouw wensen. We verzorgen communicatie van begin tot eind, maar kunnen ook delen van dit proces oppakken.

Een Foto Zegt Meer Dan Woorden

Een foto zegt vaak meer dan honderd woorden. Het roept sfeer op en geeft je een impressie van de werkelijkheid. Wij werken met fotografen die gespecialiseerd zijn in diverse takken van sport: van het maken van portretfoto’s tot aan landscape, food en verslaglegging. Zij brengen in beeld wat jij voor ogen hebt.

En dan is het nog spijkers met koppen slaan…

Zakelijke bezinning met online producten

Ondernemers Laat je zien! Juist Nu! 

Het coronavirus zorgt voor bezinning en daar hoort ook een zakelijke bezinning bij. Nu is het tijd om opnieuw te beginnen. Niet écht opnieuw, behalve voor starters, maar opnieuw met je netwerk dat je al hebt, de expertise die je kunt delen en de ton aan ervaring die jou een specialist maakt. Juist Nu!

Je communicatie, je pr, marketing en de manier waarom je je producten in de markt zet, kun je nu aanpassen. Alles goed overdenken, zoals: producten, materialen, inkoop, locatie, hoe je het in de markt zet enzovoort, kan zorgen voor een enorme boost in je omzet.  Ondernemers laat je zien, juist Nu!

Meer zichtbaarheid = Meer Omzet

Ga naar onze online producten en laat je helpen met het juiste draaiboek, handleiding en instructie. Documenten die het werk bijna voor jou doen. Laat je meenemen in ons enthousiasme en overzie de te maken stappen.

Communicatie werkt

Simpel & Super Effectief!

Je bent een ambitieuze en eerlijke ondernemer, met een prachtig product of een geweldige dienst. Maar in een tijd waarin alles vluchtig is, waar iedereen overladen wordt met aanbod en informatie, is het lastiger dan ooit om je klanten naar je toe te trekken.
Hoe zorg jij dat je promotiemiddelen voor eens en voor altijd optimaal gebruikt worden? 
Hoe kun jij je kansen pakken met je social media?

PAK NU JE KANS en ga kijken wat het precies inhoudt. Klik hier.

Zichtbaarheid vergroten = omzet verhogen


Neem jezelf serieus en anderen zullen dat ook doen!

E-book Bedrijfs DNA

Zichtbaarheidsscan

Voor je vindbaarheid ben je snel geneigd om naar Google Adwords te kijken. Of een bedrijf in te huren om je vindbaarheid te vergroten. Eigenlijk is het beter als je eerst een stap terug gaat. Klinkt dit raar? We komen het graag uitleggen.
Eerst doen we een analyse van de zichtbaarheid van dit moment.

Analyse online zichtbaarheid € 50,- exclusief btw. NU ACTIE: … klik verder

Analyse & evaluatie:

 • Analyse en een informerend gesprek over vindbaarheid online
 • Uitleg hoe vindbaarheid in de zoekmachines werkt en wat belangrijk is
 • Uitleg over Google Mijn Bedrijf, hoe je altijd op naam gevonden wordt: GRATIS
 • Een lijst met kosteloze taken waarmee je aan de slag kunt
 • Hoe je geld uitspaart door zelf te doen wat je zelf kunt.

Dit is € 99,- exclusief btw.

INTAKE+ •  Samen voor zichtbaarheid

Zakelijke bezinning, met een beetje hulp.
Neem de volgende stap naar een compleet bedrijfsDNA!

Een bedrijfsDNA komt met een Intake+ (intake plus).
Bij een vrijblijvende afspraak krijg je een gesprek, een intake, waarin we onze diensten uitleggen en welke diensten uit onze keuken bij jouw bedrijf passen.

Bij de Intake+ krijg je een afspraak met vele extra’s:                                   € 149,- ex btw.

 • Voorbereiding
 • BedrijfsDNA document
 • Werk- en contentbeheer instructie
 • Whitepaper met 20 tips voor online en offline bekendheid.

In voorbereiding:

 • Er wordt met een frisse blik naar jouw producten gekeken
 • Je reclame-uitingen offline en online worden kritisch bekeken
 • Je krijgt een overzicht waarmee je aan de slag kunt.

Gesprek (telefonisch tot nader bericht RIVM):

 • Je krijgt een concreet stappenplan waar alle succesvolle bedrijven mee starten
 • Jouw unieke meerwaarde zal duidelijk worden
 • We zorgen dat je precies weet wat je zelf kunt doen
 • Je krijgt een handleiding voor bedrijfsuitingen duidelijk op een rij
 • Je leert op een nieuwe manier naar klanten kijken
 • Je gaat (potentiële) klanten benaderen op een manier die bij jou past
 • Je wordt geïnstrueerd en alle vragen worden beantwoord.

Naslag 

10 tips online_offline

 • Een document waarmee je aan de slag kunt met je contentbeheer in social media
 • Hierna heb je tientallen tips waarmee je aan de slag kunt om doelgericht reclame te maken
 • Hierna heb je – indien gewenst – een advies om te gaan winkelen bijvoorbeeld:

Dus:

Wil jij weten of we ook jou kunnen helpen bij het duidelijk neerzetten van jouw bedrijfsDNA?
Wil jij ook een overzicht met goede adviezen die jou gaan helpen om keuzes te maken?
Wil jij een keer een ongezouten mening krijgen over jouw uitingen in social media en op je website?
Zit jij te wachten op leuke ideeën voor je social media?
Wil jij ’10 online tips naar bekendheid’ die je bijna kosteloos kunt uitvoeren?
Wil jij ’10 offline tips naar bekendheid’ die je bijna kosteloos kunt uitvoeren?

Klik hier en bestel meteen. Wij nemen na je bestelling contact op om de werkwijze verder te plannen.

Digitale supportkaart

Je koopt op voorhand een aantal uren in tegen een extra voordelig tarief en je kunt deze tijd vervolgens geheel naar eigen inzicht en behoefte inzetten. 2,5 uur support normaal á € 50,-per uur. NU voor totaal:  €  100,-.

Waarvoor kun je ons vragen?
Een vraagstuk over WordPress, website optimalisatie, design-website en ontwerp en G-Suite vragen. Maar ook contentbeheer voor je social media. Denk aan: support bij of vragen over handleidingen, aanpassingen aan de website door ons uitgevoerd, voor hulp of uitleg bij social media, voor het maken van vormgeving (afbeeldingen), pagina’s SEO Yoast vullen, et cetera.

Mail of bel; wij kunnen je zo een indicatie geven.

 • Een supportkaart is een 10 supportstrippenkaart
 • 10 supportstrippen per strip á 15 minuten
 • Elke strip staat voor € 12,50
 • Volledige bedrag (€ 100,- ex btw.) wordt bij aanschaf betaald
 • Inclusief twee strips gratis
 • De supportkaart is vijf jaar geldig.
Lees meer over de supportkaart
Neem nu contact op…

Tevreden klanten

Krijg Je Informatie Vandaag

Ben jij die ondernemer die ons nodig heeft? Of twijfel je nog? Neem gerust contact met ons op. Bij een kop koffie kijken we samen naar jouw wensen en krijg je advies op maat.

[contact-form-7 id="4" title="Contactformulier 1"]