Zomer 2020. We kijken terug op een eerste half jaar dat niemand had kunnen voorspellen. Jeetje, dat werd even spannend! Als het met de ondernemers in onze gemeente niet goed gaat, mogen wij ons ook zorgen gaan maken. En vaak al een slag eerder…
D
e meeste bedrijven kregen een tik, maar konden gelukkig door. Diepe zucht. Dat scheelde weinig!

Ook veel bedrijven konden gewoon door in deze periode. Sommige beter dan voor de coronaperiode, maar dat vereiste dan wel veel initiatief en creativiteit. Daarnaast waren er ondernemers die graag wilden dat DeMooiBernhezeKrant. Er zijn veel bedrijven die ons laten zien dat ze onze krant waarderen, zonder daar per se zelf beter van te worden. Ook de gemeente mag hierin zeker vernoemd worden.

Al brainstormend gaan we verder en maken een hele campagne met Buro Tweevoud. Deze stellen we in de tweede helft van dit jaar wat bij, want het blijkt dat COVID-19 ons nog steeds, of zeg maar weer, flink in de greep heeft.

Eindelijk gaan de voorbereidingen een gezicht krijgen en kunnen we het met jullie delen. Volgend jaar lanceren we de vernieuwde www.mooibernheze.nl. Op deze website gaan we de grootste informatiebron van de gemeente  Bernheze maken. Ook stevenen we af op de 500ste editie van DeMooiBernhezeKrant én Bernheze Media bestaat in oktober 10 jaar.

Een mooi moment om ons bedrijf en de medewerkers eens aan het woord te laten. Ach weet je, ga het maar beleven. We hopen dat jullie meedoen!

Veel plezier!