Column: Ondernemend Bernheze

Een bedrijf runnen is een werkwoord waarvoor vele radartjes draaien. Opdrachten binnenhalen, door specialisten laten uitvoeren en dan naar wens afleveren. Daarna is de follow up belangrijk met zorgvuldige factuur.
Met tien jaar ervaring in de wereld van hosting en digitale assistentie weten we waar we het over hebben. De techniek gaat snel vooruit en daar hoor je in bij te blijven. Daarom hebben we de juiste specialisten binnen handbereik met dezelfde ethiek als Bernheze Media nastreeft: Betrouwbaar en veilig werken, met transparante afspraken.

Voor de hosting hebben we een betrouwbare landelijke partij, met meer dan 50.000 klanten en 24/7 service en monitoring. Als WordPress-specialist hebben we ook een back-up in onze gemeente waardoor de lijnen kort blijven. Net als bij de mail en domeinnaamregistratie.

Wij staan graag voor u klaar om het vakjargon te vertalen naar verstaanbare uitleg waardoor u weet wat we gaan doen en hoe we het voor u het beste kunnen regelen.

Communicatie werkt
Ook ons bedrijf streeft naar tevreden klanten, heel belangrijk bij het uitzoeken van de diensten die we aanbieden, bij de communicatieregels die we hebben en ook bij de specialisten waar we mee werken streven wij naar tevreden klanten. Bernheze Media gaat er van uit dat communicatie prioriteit heeft bij dit te behalen doel. Hoe we dat doen? Zorg dat verwachtingen en werkelijkheid haalbaar met elkaar matchen. Communiceer met korte lijnen zodat misverstanden geen kans krijgen. Elk contact via telefoon of mail krijgt een reactie.

Geen reactie? Vraag ons of de mail aangekomen is?