Gewoon bijzonder. ‘Laten we het gewone als bijzonder gaan ervaren’, dat namen we ons voor aan het begin van het jaar. Dat hebben we ook gedaan en zo maak je als ondernemer van een uiterst onvoorspelbaar jaar, er eentje met in ieder geval een aantal momenten om je op te verheugen. Want verheugen op een weekend, een vakantie of het nieuwe jaar met veel mooie avonturen dat is zeldzaam op het moment. Een paar mooie zakelijke momenten in het vooruitzicht realiseren, is aan te raden.

Onverstoorbaar door.
De laatste DeMooiBernhezeKrant van het jaar 2021 hij is weer uit. Team Bernheze Media heeft nog een keer alles uit de kast gehaald om er weer een editie van te maken die echt de moeite waard is om te lezen. Met verhalen over wat is geweest en wat er gaat komen. Wij hebben in ons 10 jaar bestaan nog weinig jaren meegemaakt die zo onvoorspelbaar waren als het afgelopen jaar.

Het was een jaar van afscheid nemen van geliefden, van werk en feestjes. Al het bekende, het vertrouwde, was afgelopen jaar niet meer zo gewoon. Alles was anders dan anders en we hebben met z’n allen geleerd dat flexibel zijn uiteindelijk helemaal niet zo moeilijk is. Dat het leven vaak gewoon doorgaat, ook al vervalt het gewone. Het enige dat we in de hand hadden was de zekerheid van iedere week een krant maken, die juist nu des te meer gewaardeerd wordt.

Contacten
Het is lastig als om de contacten te leggen of te blijven onderhouden in deze tijd. Er zijn een aantal regels en daardoor leef je steeds meer in je eigen bubbel. Per mail, een appje of een telefoontje vallen niet onder de verboden regels, maak iemand blij met een momentje van contact.

Hierbij dan ook even een * dank je wel * voor de vele berichten die we dit jaar kregen via verschillende kanalen waarin veel lezers hun dankbaarheid uitten. Veel lezers zitten met hun kopje thee klaar of gaan er eens goed voor zitten, ’s avonds na het werk en bij velen blijft DeMooiBernhezeKrant een paar dagen op de keukentafel liggen, om er elke dag wel een paar keer doorheen te bladeren. Zo’n moment van contact is fijn.

Daarnaast konden we als Bernheze Media onze communicatiediensten blijven verwerken door de digitale mogelijkheden. Door deze digitale mogelijkheden kon het werk óók doorgaan toen het kantoor in april een week dicht moest omdat bijna alle personeelsleden geveld waren door corona…

Wat een jaar.

Wij wensen al onze lezers een hele fijne (lange) week tussen Kerst en de jaarwisseling naar een – vast weer – onvoorspelbaar jaar. Wij laten het over ons heen komen en stellen aan jou voor dat ook te doen. Wij binden een mooi rood lint om 2022, zo laten wij zien dat we het nieuwe jaar aanpakken als een cadeautje en er weer voor gaan.
Want het is zoals het is en dáár gaan we meer verder. Laten we er iets moois van maken.

Rian van Schijndel, Heidi Verwijst & Team Bernheze Media