Waarom kies je voor een domeinnaam en hosting bij ons?

1. Wij hanteren reële prijzen
Wij behoren tot de goedkopere webhosters, ondanks dat we standaard zo veel extra services, hosting, webruimte en dataverkeer bij de pakketten leveren!

2. Wij zijn – net als jouw website – uitstekend bereikbaar
Onze gemiddelde reactietijd op jouw vraag is 60 minuten, dat is pas service! Daarnaast monitoren we onze dienstverlening 24/7, als er iets fout gaat grijpen we direct in!

3. De meeste mogelijkheden
Standaard proberen wij onze pakketten zo uitgebreid mogelijk op te leveren. We ondersteunen PHP5, Perl en nog veel meer. Als professionele webmaster ben je bij ons aan het juiste adres. Ook op het gebied van databases bieden wij onbeperkte mogelijkheden.

4. Wij helpen je met jouw website!
We bieden vanuit WordPress – open source programma – meer dan 100 standaard met 1-klik te installeren scripts aan, je kunt hierbij denken aan fotogallery, portfolio en seo-optimalisatie.

5. Wij zorgen voor back-ups van jouw website
Wij zorgen er voor dat er altijd een back-up van jouw website beschikbaar is. Dagelijks maken wij back-ups van al onze servers. Bij problemen kunnen wij dus altijd een back-up van de e-mail en website terugplaatsen, een veilig gevoel.

Wij houden je op de hoogte

Doordat Bernheze Media steeds op de hoogte wordt gehouden door haar leverancier, kunnen wij ook onze klanten continu op de hoogte te houden.

Capaciteit en snelheid gemixt met kennis maakt ons een goede partner in jouw domeinnaam- en hostingregistratie.