Aannemer Digitale Services

Wij proberen ondernemers in de gehele Maashorstregio de mogelijkheden te laten zien die communicatie via internet biedt. Voor velen is dit onbekend terrein. Bernheze Media is de ‘aannemer van je communicatiemiddelen’ en helpt je jouw communicatie op orde krijgen. Communicatie op orde krijgen, is immers net als een huis bouwen.

Hosting
Hosting is als het perceel op jouw adres dat je gebruikt om je huis op te bouwen. Hosting heb je nodig voor je website, maar ook voor het bezoek dat naar je website komt. Dit wordt per jaar afgesloten. Voor een jaarlijks bedrag zorgen we dat je een back-up van je website hebt, de beveiliging goed geregeld is en dat alle programma’s hier goed op draaien.

Domeinnaam
Een domeinnaam bedenken is als zoeken naar een adres waar je wilt gaan wonen. Dit gaat niet over een nacht ijs, maar soms weet je het in een keer zeker. Zo gaat het ook bij de keuze voor een domeinnaam. Een domeinnaam is een uniek adres op het internet. Op één www, kan maar één identiek adres geregistreerd worden. Stichting Internet Domeinregistratie Nederland houdt daarom deze domeinnaamregistratie in de gaten.

Mailadres
Communicatie met zakenpartners wordt nog professioneler met jouw bedrijfsnaam in het mailadres. Een mailadres is aan één domeinnaam gekoppeld. Bij registratie van een domeinnaam heb je dus direct een mailadres online én ben je 24/7 bereikbaar.

Online Marketing
Wij vinden het belangrijk dat ondernemers in de Maashorstregio door hun doelgroep gevonden worden. Online marketing helpt hierbij. Wij zorgen dat je in beeld komt bij je doelgroep, als zij zoeken naar jouw producten en diensten. Dit kan via social media-kanalen, maar ook door jouw website te optimaliseren kun je veel bereiken. Samen gaan we op zoek naar de manier die het best bij jouw onderneming past.