Hier is ie dan. De aankondiging van datgene waar we al vanaf de zomer mee bezig zijn. Eindelijk kunnen we het vertellen: we gaan in 10 maanden met 10 thema’s en 10 acties nieuw en oud vieren. In januari lanceren we de vernieuwde website www.mooibernheze.nl omdat we in oktober 2021 al 10 jaar zichtbaar zijn in elke kern. 

‘Zichtbaar in elke kern’ is het overkoepelende thema van 2021, verwijzend naar de kernen Vorstenbosch, Nistelrode, Loosbroek, Heesch en Heeswijk-Dinther waarvoor de website www.mooibernheze.nl destijds gelanceerd is. Een website door Bernheze voor Bernheze. Het eerste thema van de 10 thema’s in het jubileumjaar is dan ook MooiBernheze.nl. En zo is er elke maand een ander thema dat verwijst naar een dienst die Bernheze Media biedt.

Wist je dat er zelfs een speciale jubileumwebsite is: www.10jaarjubileum.bernhezemedia.nl! Hierop komt elke 10de van de maand een nieuwe actie zichtbaar. 

Wat nog meer:

  • Aankondiging Rian en Heidi …lees verder
  • Jubileumacties Januari online …lees verder 
  • Vanaf 1 januari MooiBernheze.nl vernieuwd …lees verder 
  • Thema-actie Mooi & zichtbaar: deze maand jouw branche? … lees verder
  • Deze maand Januari ‘Ondernemers, laat je zien! Juist nu!’ in de branche ONLINE: Online (jaar) en offline (in jouw branche) voor € 235.-
    … lees meer

Afleidingsmanoeuvre

10 Maanden en vanaf het begin genieten. Op weg naar het 10-jarige bestaan van Bernheze Media, en daarmee ook DeMooiBernhezeKrant, gaan we je iedere maand verbazen, een mooie afleidingsmanoeuvre in een ongewenste coronatijd.