Wij, Bernheze Media, vallen meestal gewoon met de deur in huis, de laatste weken zonder echt binnen te komen natuurlijk. Fijn voor ons, maar wij willen de ondernemers die dit niet zo makkelijk doen, een extra zetje geven.

Een ondernemer, die voor het blok gezet wordt door de regels die gemaakt worden door de overheid in verband met volksgezondheid, kan niet anders dan meedeinen. Groot respect voor iedereen die niet bij de pakken neer gaat zitten. Ook wij proberen ons bedrijf draaiende te houden en intussen jullie meteen een dienst te bewijzen, voor eenmalig € 99,- ex btw.

Deel waar je mee bezig bent
Mocht je de plannen, die je hebt bedacht zodat je bedrijf door kan draaien, willen delen met Bernheze? Laat het ons dan weten. Wij denken namelijk met onze krant een effectieve manier te hebben, om jullie (potentiële) klanten op de hoogte te brengen. Ook voor adviezen of informatie over bijvoorbeeld advies over gezondheid, informatie over hoe te handelen op de regels als ondernemer, die je wilt delen met onze lezers, maken wij graag ruimte.

Adverteren
Vraag naar de mogelijkheden. Voor redactie willen we je tegemoet komen:
Plaatsing redactioneel 200 woorden met logo/foto, aangeleverd kost normaal € 125,-,
maar plaatsen we NU in een kwartpagina met een mooie opmaak voor € 99,-.

‘Ondernemen is je kwetsbaar opstellen als het nodig is’.  Natuurlijk kennen we jouw situatie op dit moment niet, maar je kan ons helpen een krant te maken door jouw bedrijf te laten zien aan onze lezers of neem dit als voorbeeld en ga ervoor je bedrijf te redden.

Succes voor jullie bedrijf en sterkte waar nodig!