Er is veel gebeurd de afgelopen maanden binnen Bernheze Media. We zijn natuurlijk achter de schermen ontzettend druk (geweest) met de nieuwe wet AVG. Mochten vele websites maken voor bedrijven, met weer mooie nieuwe uitdagingen daarin. Ook konden we weer veel mooie verhalen maken en publiceren in onze DeMooiBernhezekrant. Intussen gaat al het andere werk ook gewoon door…

We hebben onze klanten op de hoogte gebracht van de veranderingen op het gebied van privacy en persoonsgegevens die doorgevoerd MOETEN worden. Ook hebben we een bijeenkomst gehad met alle medewerkers, freelancers en vrijwilligers die voor ons op pad gaan. De fotografen krijgen nu regelmatig de vraag of dat het foto’s maken volgens de wet AVG wel toegestaan is. De schrijvers krijgen ook gegevens door van ons over de betrokken persoon die geïnterviewd gaat worden, dus de verwerkersverklaringen zijn dan ook getekend. Wet AVG proof zullen we maar zeggen, maar ook mochten we al veel bedrijven daarbij helpen.

Team
Tijdens de AVG-bijeenkomst konden we Teun voorstellen die als journalist aan de slag is gegaan bij ons als vrijwilliger.  In juni is afscheid genomen van onze stagiaire Lotte Verbakel die ons onder andere enorm geholpen heeft met de pr van Pinksterfeesten Nistelrode, uitnodigingen-folders gemaakt heeft en ons geholpen heeft met de vormgeving van diverse Facebookuitingen; online vormgeving die Bernheze Media voor een aantal klanten mocht realiseren. Bedankt daarvoor Lotte.
Tegelijkertijd dat we Lotte hebben uitgezwaaid, hebben we Ilse van Leuken weer welkom mogen heten. Ilse heeft al eens stage gelopen bij Bernheze Media en is nu voor een aantal uren bij ons in dienst. Zij houdt zich nu voornamelijk bezig met de vormgeving van websites.

Afgelopen week hebben we de foto van de voorpagina DeMooiBernhezeVakantieKrant gemaakt die woensdag 18 juli zal verschijnen. Een extra dikke krant boordevol leuke vakantietips, mooie verhalen, een fotowedstrijd en nog veel meer! Al met al een mooi einde van het eerste half jaar van 2018! En zo gaan we vol enthousiasme weer op weg naar de tweede helft waarin weer nieuwe uitdagingen staan te wachten. Een hele fijne vakantietijd gewenst; droom lekker weg over wat zou kunnen en geniet.

Met een mooie vakantiegroet,
team Bernheze Media