Tot op heden waren wij van Bernheze Media vooral bekend om onze werkzaamheden rondom DeMooiBernhezekrant. Een gratis huis-aan-huis weekblad van deze tijd. Mooi drukwerk, mooie verhalen en actueel met veel inhoudelijke informatie. Daarnaast een doeltreffende en mooie mogelijkheid voor bedrijven om hun bedrijf te promoten in advertenties of advertorials; met teksten en foto’s van hun bedrijf. Sinds zes jaar, elke week op de deurmat in elk huishouden van Bernheze.

Maar, wanneer wij dan bij deze ondernemers aan tafel zitten, merken we vaak dat ze veel vragen hebben over de digitale mogelijkheden die het medialandschap aanbiedt. De antwoorden op de vragen ‘Hoe kom ik dan aan die website?’, ‘Kan ik ook een website laten maken bij jullie?’, ‘Maken jullie ook Facebookpagina’s en zijn die zinvol in reclamecampagne?’ en ‘We hebben ook foto’s en teksten nodig voor een bedrijfsfolder? En drukken jullie ook flyers?’’; maakten dat we de afgelopen jaren onze diensten uitgebreid hebben.

Een contactpersoon, een vrijblijvend gesprek

Bernheze media heeft ruime ervaring in hosting voor websites, het maken van websites, onderhouden van Facebook met contentbeheer. We beginnen met een vrijblijvend gesprek om te kijken hoe de communicatie van jouw onderneming ervoor staat. We kijken samen of er verbetering nodig is en wat dat kan zijn of wie je daarvoor nodig hebt. Dit kan een reclamebureau zijn, een communicatiespecialist of in deze tijd vaak iemand die je online marketing mee opzet. Veel ondernemers zien door alle benamingen het verschil niet en zodoende door de bomen het bos niet meer. In een – kosteloos – gesprek gaan we kijken naar jouw bedrijf, product en dienst, je doelgroep en wat je wilt bereiken.
Benieuwd wat wij voor jou op online gebied kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 0412-795170 of info@bernhezemedia.com. Dan kijken we bij een kop koffie naar de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en krijg je advies op maat.