Met online visitekaartje is een website niet nodig, maar straal je direct professionaliteit uit.

Het hebben van een eigen website is tegenwoordig erg belangrijk. Het is vaak voor potentiële klanten een eerste kennismaking met de onderneming. En… je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Dus die indruk moét goed zijn! Met een goed verzorgde website geef je jouw onderneming direct de juiste uitstraling.

Heb jij een website die offline is, niet up-to-date is of misschien heb je helemaal nog geen website? Het is bewezen dat ongeveer 30 procent van de potentiële klanten afhaakt bij een bedrijf dat geen website heeft.

Wij vinden dat alle ondernemers zich moeten kunnen laten zien, zowel online als offline. Daarom bieden wij diensten aan om jou te helpen met de online zichtbaarheid van jouw onderneming. Wij kunnen jouw website up-to-date houden, een nieuwe website voor je bouwen of we maken een online visitekaartje. In dat laatste geval hoef je  geen hele website te laten ontwikkelen en te onderhouden, maar staan je gegevens wel online en straal je direct professionaliteit uit.

Kijk eens naar onze diensten; wellicht dat wij jou kunnen helpen met je online zichtbaarheid.