Website Maashorst Administratie

Bas van der Heijden van Den Boekhouder wilde graag zijn website vernieuwen. Een nieuwe tak werd aan zijn bedrijf toegevoegd: Maashorst Administratie. Een bedrijf dat de uitvoerende kant van de administratie en de daarbij behorende taken voor haar klanten uitvoert. Het logo van Maashorst Administratie mochten we ook vormgeven.

Na de uitleg van Bas (waarom de naam Maashorst administratie) kwamen we op de volgende uitleg bij een pakkend logo:

  • Bas staat voor doelgericht werken; dit hebben wij vertaald met de pijl in de roos;
  • De boomstam is met lagen opgebouwd, dit verwijst naar de jaren ervaring die Bas heeft én de verschillende niveaus van hulp in de administratie;
  • De niveaus van hulp zijn ook flexibel in te zetten en deze administratieve taken zullen dus ook in beweging blijven. Dit laten we zien door de blauwe cirkel om de verschillende niveaus;
  • Zijn naam verwijst naar de Maashorst, waarmee hij aangeeft waar de doelgroep van zijn werkgebied gevestigd is;
  • Ook geeft hij daarmee te kennen dat het digitaal werken beter voor het milieu is dan de papierwinkel die je krijgt als je je facturen uitprint.
  • De combinatie-website van zijn twee bedrijven Den Boekhouder en Maashorst Administratie is een mooie WordPress website die zelf makkelijk bij te werken is.

Bernheze Media heeft een mooie website ontwikkeld en gebruik gemaakt van heldere kleuren en dito foto’s. Een website die bovendien door Bas zelf makkelijk zelf bij te houden is.

Terug naar meer referenties