Inwoners voorzien van mooie verhalen en nieuws, het liefst zo snel mogelijk. Als ‘MooiBernheze’ doen we dat door onszelf te richten op drie pijlers: papier, website en sinds kort ook via een nieuwe MooiBernhezeApp.

De nieuwsapp van MooiBernheze, die beschikbaar is in de Google Play Store (Android) en de App Store (iOS), is sinds 1 januari al ruim 1.000 keer gedownload. De app van MooiBernheze biedt extra’s zoals pushmeldingen van nieuwsberichten, gecategoriseerde items, een uitgebreide agenda (vanaf eind januari), nieuwe manieren van adverteren voor ondernemers en nog veel meer. Om direct op de hoogte te zijn van het laatste nieuws dien je wel de pushnotificaties aan te zetten in de MooiBernhezeApp.
Dit kan door in de app te klikken op het persoontje rechtsboven. Je verschijnt in een nieuw scherm en kan dan klikken op ‘Push notificaties staat aan’. Zorg ervoor dat dit bolletje groen is, zodat jij als eerste op de hoogte bent van al het laatste nieuws binnen Bernheze.

Heb je vragen over de MooiBernhezeApp? Stuur een mail naar info@mooibernhezeapp.nl of bel 0412-795170.

De app nog niet gedownload?!
Doe dit dan direct door in de Google Play Store (Android) of App Store (iOS)! te zoeken naar ‘Mooi Bernheze’.

Wij willen zo gericht mogelijk pushberichten versturen
Om er achter te komen hoe jij met pushberichten omgaat en wat je het liefst ziet en ontvangt, hebben we een korte enquête opgesteld.
De resultaten laten ons zien, hoe wij deze pushfunctie kunnen gaan gebruiken.

Vul deze in en maak kans op twee Ben Loyaal, Koop Lokaal-cadeaubonnen t.w.v. totaal € 20,-
* eind februari maken wij de winnaar bekend.