Heb Je Een Project Waarmee We Je Kunnen Helpen?

Vraag meer informatie

Jouw Bedrijfs-DNA

INTAKE+ •  Test je Bedrijfs-DNA en zet de volgende stap!

Intake website socialmedia afspraak

Een bedrijfs-DNA komt met een Intake+ (intake plus).
Bij een vrijblijvende afspraak krijg je een gesprek, een intake, waarin we onze diensten uitleggen en welke diensten uit onze keuken bij jullie bedrijf past.

Bij de Intake+ krijg je een afspraak met vele extra’s:                                   € 149,- ex btw.

 • Voorbereiding
 • Bedrijfs-DNA document
 • Werk- en contentbeheer instructie
 • Whitepaper met 20 tips voor online en offline bekendheid

In voorbereiding:

 • Er wordt met een frisse blik naar jouw producten gekeken
 • Jullie reclame offline en online uitingen worden kritisch bekeken
 • Je krijgt een overzicht waarmee je aan de slag kan.

Gesprek:

 • Je krijgt een concreet stappenplan waar alle succesvolle bedrijven mee starten
 • Jouw unieke meerwaarde zal duidelijk worden
 • We zorgen dat je precies weet wat je zelf kan doen
 • Je krijgt een handleiding voor bedrijfsuitingen duidelijk op een rij
 • Je leert op een nieuwe manier naar klanten kijken
 • Je gaat (potentiële) klanten benaderen op een manier die bij jou past
 • Je wordt geïnstrueerd en alle vragen worden beantwoord

Naslag 

10 tips online_offline

 • een document waarmee je aan de slag kan met je contentbeheer in social media
 • hierna heb je tientallen tips waarmee je aan de slag kan om doelgericht reclame te maken
 • hierna heb je – indien gewenst – een advies om te gaan winkelen bijvoorbeeld:

Dus:

Wil jij weten of we ook jou kunnen helpen bij het duidelijk neerzetten van jouw Bedrijfs-DNA?
Wil jij ook een overzicht met goede adviezen die jouw gaan helpen keuzes te maken?
Wil jij een keer ongezout de mening hebben over jouw uitingen in social media en op je website?
Zit jij te wachten op leuke ideeën voor je social media?
Wil jij ’10 online tips naar bekendheid’ die je bijna kosteloos kan uitvoeren?
Wil jij ’10 offline tips naar bekendheid’ die je bijna kosteloos kan uitvoeren?

Bel 0412-795170 en we plannen een korte telefonisch intake; of mail naar info@bernhezemedia.com en wij nemen contact op met jou. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden die er zijn binnen jouw wensen.

Informeren hoort ook bij communicatie

Bernheze Media heeft al veel websites mogen opleveren. Deze worden gemaakt in het programma WordPress. Tijdens een enquête naar de tevredenheid van onze klanten, kregen we een 8,5 gemiddeld. Daar zijn we heel trots op! Wel werd duidelijk dat er bij enkele klanten vraag is naar meer informatie, over het programma en meer achtergrondinformatie van het systeem. Ook over copyright, wet AVG, social media, teksten en foto’s gebruiken komen regelmatig vragen.
Bernheze Media zal hierin gaan voorzien door middel van de maandelijkse workshop BM Kennis+ te organiseren waarbij een thema behandeld wordt.

BM Kennis+

De opbouw zal steeds hetzelfde zijn met:

 • elke workshop een ander thema
 • instructie en informatie over beheer WordPress elke keer een andere vaardigheid
 • ruimte voor algemene vragen behandeld in de groep
  – dit kan een vraag zijn naar aanleiding van de besproken onderwerpen
  – dit kan een vraag zijn die je vooraf mailt, zodat we het antwoord kunnen voorbereiden.

Kort maar krachtig.

Woensdag van 15.30 tot 17.15 uur  • Vrijdag van 8.45 tot 10.30 uur

Maart: Website beheer algemeen (Dashboard, content, belangrijke onderdelen van je website) • Instructie editor WordPress
April: Foto’s, afbeeldingen en illustratie’s (afmeting, kwaliteit, gratis downloaden, copyright) • Instructie foto’s in WordPress
Mei: Social media contentbeheer • 20 gratis online- en offline tips in zichtbaarheid
Juni: Teksten en schrijven voor internet (bedrijfsteksten, doelgroep, plannen) • Instructie elementen in WordPress

Lees meer over de workshops

Digitale supportkaart

Je koopt op voorhand een aantal uren in tegen een extra voordelig tarief en je kunt deze tijd vervolgens geheel naar eigen inzicht en behoefte inzetten. 2,5 uur support normaal á € 50,-per uur. NU voor totaal:  €  100,-.

Waarvoor kun  je ons vragen?
Een vraagstuk over WordPress, website optimalisatie, design-website en ontwerp en G-Suite vragen. Maar ook contentbeheer voor je social media. Denk aan: voor support met vragen of handleidingen, aanpassingen aan de website door ons uitgevoerd, voor hulp of uitleg bij social media, voor het maken van vormgeving afbeeldingen, pagina’s SEO Yoast vullen, et cetera.

Mail of bel; wij kunnen je zo een indicatie geven.

 • Een supportkaart is een 10 supportstrippenkaart
 • 10 supportstrippen per strip á 15 minuten
 • Elke strip staat voor € 12,50
 • Volledige bedrag (€ 100,- ex btw.) wordt bij aanschaf betaald
 • Inclusief twee strips gratis
 • De supportkaart is vijf jaar geldig.
Lees meer over de supportkaart

Communicatie werkt

Een boodschap overbrengen die begrepen wordt, is niet altijd makkelijk.
Wij staan voor communicatie zoals het bedoeld is: doeltreffende teksten en accuraat redigeerwerk.

Bernheze Media kun je zien als de aannemer van jouw communicatiemiddelen. Je communicatie op orde krijgen, is immers net een huis bouwen. Om dat communicatie-huis te bouwen, gaan we opzoek naar de samenwerking die naadloos aansluit op jouw wensen. We verzorgen communicatie van begin tot eind, maar kunnen ook delen van dit proces oppakken.

Kwalitatief eindresultaat

Visitekaartjes, briefpapier, folders, posters en beursmaterialen – wij voorzien je graag van het drukwerk dat je nodig hebt. Wij streven naar een kwalitatief eindresultaat. Wij verzorgen drukwerk vanaf vormgeving tot aan fotografie en het schrijven van teksten. We werken met een vaste grafisch designer-drukker, maar kennen ook de specifieke specialisten voor roll-upbanners tot displays en van lasertechniek tot signproducten als reclameborden, autobelettering en gevelaankleding. Eén contact voor vormgeving van drukwerk en verspreiding hiervan.

DeMooiBernhezekrant (en MooiBernheze.nl) is een van onze paradepaardjes. Een aantrekkelijk podium waar organisaties kunnen adverteren om de hele regio tot in de huiskamer te bereiken.

.

Aannemer Digitale Services

Wij proberen ondernemers in de Maashorstregio de mogelijkheden te laten zien die communicatie via internet biedt. Voor velen is dit onbekend terrein. Bernheze Media is de ‘aannemer van je communicatiemiddelen’ en helpt jouw je communicatie op orde krijgen. Communicatie op orde krijgen, is immers net als een huis bouwen.

Hosting
Hosting is als het perceel op jouw adres dat je gebruikt om je huis op te bouwen. Hosting heb je nodig voor je website, maar ook voor het bezoek dat naar je website komt. Dit wordt per jaar afgesloten. Voor een jaarlijks bedrag zorgen we dat je een back-up van je website hebt, de beveiliging goed geregeld is en dat alle programma’s hier goed op draaien.

Domeinnaam
Een domeinnaam bedenken is als zoeken naar een adres waar je wilt gaan wonen. Dit gaat niet over een nacht ijs, maar soms weet je het in een keer zeker. Zo gaat het ook bij de keuze voor een domeinnaam. Een domeinnaam is een uniek adres op het internet. Op een www. kan maar een identiek adres geregistreerd worden. De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland houdt daarom deze domeinnaamregistratie in de gaten.

Emailadres
Communicatie met zakenpartners wordt nog professioneler, met jouw bedrijfsnaam in het mailadres. Een mailadres is aan een domeinnaam gekoppeld. Bij registratie van een domeinnaam, heb je dus direct een mailadres online én ben je 24/7 bereikbaar.

Online Marketing
Wij vinden het belangrijk dat ondernemers in de Maashorstregio door hun doelgroep gevonden worden. Online marketing helpt hierbij. Wij zorgen dat je in beeld komt bij je doelgroep, wanneer zij zoeken naar jouw producten en diensten. Dit kan via social media-kanalen, maar ook door jouw website te optimaliseren kun je veel bereiken. Samen gaan we opzoek naar de manier die het best bij jouw onderneming past.

Bouw samen, zo sterk als een huis
www.eenwebsitenodig.nl

Afbeelding- Bouw website Meubilair - ContentbeheerTerug naar de beeldspraak ‘communicatie is als een huis’. Voordat je definitief in je huis gaat wonen, ga je op zoek naar het juiste meubilair. Weer die vragen: ‘Wat past bij mij? Wil je heel veel spullen in je huis? Of wil je juist zo weinig mogelijk?’ Dit geldt ook voor je website: content zorgt voor een sfeer op je website. Contentbeheer is hierbij noodzakelijk. Want zelfs de mooiste huizen worden vies als er niets gebeurt!

Onze websites worden gemaakt met WordPress, een CMS-systeem die zo is ingericht dat ondernemers zelf hun website met teksten en afbeeldingen kunnen onderhouden (en dus content kunnen beheren). Dit hoeft natuurlijk niet.
Naast registratie van je domeinnaam en het verzorgen van hosting, richten wij ons ook op contentbeheer van zowel jouw website als jouw social media-kanalen.

CONSTRUCTIE

Je huis wordt gebouwd met een bepaald systeem, je kiest voor een houten constructie, steen of wellicht neem je betonnen blokken. Elke producent weet de voor- en nadelen van zijn product, maar jouw wensen staan centraal en zullen de keuze beïnvloeden.

WORDPRESS

Voor websites zijn ook veel systemen, waarmee deze gebouwd kunnen worden. Wij, Bernheze Media, hebben gekozen voor het CMS systeem WordPress. Een programma dat wereldwijd gebruikt wordt en een goede ondersteuning geeft aan alle gebruikers. Wij gaan graag samen met jouw op zoek naar de juiste antwoorden.

Als Het Uniek en Mooi Moet Zijn

Voor (startende)ondernemers die een re-design willen, ontwikkelen wij de hele huisstijl.
Logo, visitekaartjes, briefpapier, kalenders, entreekaarten, flyers, of bedrijfspresentaties.

We hebben de ontwerpers in huis of weten de weg naar de juiste specialisten. Ook bestaande websites geven wij een professionele metamorfose naar een responsive design.

 

Een Foto Zegt Meer Dan Woorden

Een foto zegt vaak meer dan honderd woorden. Het roept sfeer op en geeft je een impressie van de werkelijkheid. Wij werken met fotografen die gespecialiseerd zijn in diverse takken van sport: van het maken van portretfoto’s tot aan landscape, food en verslaglegging. Zij brengen in beeld wat jij voor ogen hebt.

En dan is het nog spijkers met koppen slaan…

Voor je vindbaarheid ben je snel geneigd om naar Google Adwords te kijken. Of een bedrijf in te huren om je vindbaarheid te vergroten. Eigenlijk ga je juist een stap terug. Klinkt dit raar? We komen het graag uitleggen.

Dit is een informerend gesprek over vindbaarheid online met:
– uitleg hoe vindbaarheid in de zoekmachines werkt en wat belangrijk is
– uitleg over Google Mijn Bedrijf, hoe je altijd op naam gevonden wordt: GRATIS
– een lijst met kosteloze taken waarmee je aan de slag kunt

Dit is  € 99,-  exclusief btw.

Tevreden klanten

Krijg Je Informatie Vandaag

Ben jij die ondernemer die ons nodig heeft? Of twijfel je nog? Neem gerust contact met ons op. Bij een kop koffie kijken we samen naar jouw wensen en krijg je advies op maat.