Communicatie werkt: zichtbaar in elke kern!

Vraag meer informatie
ONLINE PRODUCTEN

Alle diensten van Bernheze Media

Dat Bernheze Media niet alleen DeMooiBernhezeKrant uitgeeft wisten velen misschien al wel, maar dat dit mediabedrijf (dat in oktober 2021 haar 10-jarig jubileum vierde), van heel veel andere markten thuis is, wist je misschien nog niet.

Hieronder lees je wat Bernheze Media allemaal doet en waar zij dus ook jouw partner in kan zijn!

Klik op de banner om meer te lezen over Bernheze Media

Kantoor Bernheze Media

Ons kantoor is gevestigd in wat we genoemd hebben ‘t Mediahuys.

We zitten op een A-locatie in het centrum, waar we makkelijk toegankelijk zijn voor vragen over DeMooiBernhezekrant, drukwerk of andere printshop-diensten.

We heten je van harte welkom op Laar 28 in Nistelrode, waar we met team Bernheze Media al vele jaren met veel plezier werken en in 2021 ons jubileumjaar van ’10 jaar zichtbaar in elke kern’ vierden.

Klik op de banner om meer te lezen over ‘t Mediahuys – print- en copyshop

MooiBernheze.nl

Wist je dat MooiBernheze.nl de grootste en actueelste informatiebron van Bernheze is? Deze onlangs geheel vernieuwde website is nog overzichtelijker en makkelijker hanteerbaar want met een paar muisklikken zie je direct het lokale nieuws. Ook presenteren lokale bedrijven en verenigingen zich op MooiBernheze.nl en laten zo zien wat Bernheze te bieden heeft. Met een bedrijfsvermelding of een homepagebanner kunnen bedrijven zichzelf laten zien.

Klik op de banner om meer te lezen over MooiBernheze.nl

Adverteren in de regio

DeMooiBernhezeKrant

Deze wekelijkse kwaliteit huis-aan-huis krant (met een oplage van ruim 13.000) is met name gericht op het verspreiden van lokale informatie. Het blijkt dat veel lokaal nieuws de regionale weekbladen of websites niet haalt, terwijl dit soort nieuws juist heel graag gelezen wordt. Voor DeMooiBernhezeKrant staat het informeren van inwoners van Bernheze voorop. Bovendien lees je elke week in DeMooiBernhezeKrant ook al het officiële gemeentenieuws!

Klik op de banner om meer te lezen over DeMooiBernhezekrant.nl

 

Website

‘Een website op maat, compleet met SSL certificaat en snel online
… meer over de pakketprijzen

Onze websites worden gemaakt met WordPress, een CMS-systeem dat zo is ingericht dat jij zelf je website met teksten en afbeeldingen kunt onderhouden (en dus content kan beheren). Lees hier meer over hoe wij dit doen. Naast registratie van je domeinnaam en het verzorgen van hosting, richten wij ons ook op contentbeheer van zowel jouw website als jouw social media-kanalen… lees meer

Domeinnaam en hosting, daar begint het mee. Het stukje internet dat je nodig hebt om je website op te plaatsen. Wij regelen dit voor jou, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Voor meer uitleg over deze domeinnaam, hosting en mail services klik je verder: …lees meer

Klik hier voor de inhoudelijke specificaties van de hosting.

Hosting

Hosting heb je nodig voor je website, maar ook voor het bezoek dat naar je website komt. Dit wordt bij Bernheze Media per jaar afgesloten. Voor een jaarlijks bedrag zorgen we dat je een back-up van je website hebt, de beveiliging goed geregeld is en dat alle programma’s hier goed op draaien.

Klik op de banner om meer te lezen

Als Het Uniek en Mooi Moet Zijn

Startende ondernemers die met een duidelijke en aantrekkelijke huisstijl zichzelf aan de hele wereld willen laten zien of gevestigde ondernemers die een re-design willen, zijn bij Bernheze Media aan het juiste adres. Logo, visitekaartjes, briefpapier, kalenders, entreekaarten, flyers of bedrijfspresentaties; Bernheze Media is jouw partner!

We hebben de ontwerpers in huis of weten de weg naar de juiste specialisten. Ook bestaande websites geven wij een professionele metamorfose naar een responsive design.

Klik op de banner om meer te lezen

Kwalitatief eindresultaat

Visitekaartjes, briefpapier, folders, posters en beursmaterialen; wij voorzien je graag van al het drukwerk dat je nodig hebt. We verzorgen drukwerk vanaf de vormgeving en werken met een vaste grafisch designer-drukker, maar kennen ook de specifieke specialisten voor roll-upbanners tot displays en van lasertechniek tot sign-producten als reclameborden, autobelettering en gevelaankleding.

Klik op de banner om meer te lezen

Communicatie werkt

Een boodschap overbrengen die meteen door iedereen begrepen wordt is niet altijd makkelijk. Bernheze Media staat voor communicatie zoals die bedoeld is: doeltreffende teksten en accuraat redigeerwerk. Wil jij jouw communicatie op orde krijgen? Dan is Bernheze Media jouw partner! We verzorgen jouw communicatie van begin tot eind, maar kunnen ook delen van dit proces oppakken.

Klik op de banner om meer te lezen

Een Foto Zegt Meer Dan Woorden

Een foto zegt vaak meer dan honderd woorden. Het roept sfeer op en geeft je een impressie van de werkelijkheid. Bernheze Media werkt met fotografen die gespecialiseerd zijn in diverse takken van sport: van het maken van portretfoto’s tot aan landscape, food en verslaglegging. Zij brengen precies datgene in beeld wat jij voor ogen hebt.

Klik op de banner om meer te lezen

Zakelijke bezinning met online producten

Ondernemers Laat je zien! Juist Nu! Meer zichtbaarheid = Meer Omzet

Je communicatie, je pr, marketing en de manier waarom je je producten in de markt zet, kun je nu aanpassen. Alles goed overdenken, zoals producten, materialen, inkoop, locatie, hoe je het in de markt zet enzovoort, kan zorgen voor een enorme boost in je omzet. Ga naar onze online producten en laat je helpen met het juiste draaiboek, handleiding en instructie. Documenten die het werk bijna voor jou doen. Laat je meenemen in ons enthousiasme en overzie de te maken stappen.

Zichtbaarheidsanalyse met afspraak: 

 • Er wordt met een frisse blik naar jouw producten gekeken
 • Jouw reclame-uitingen, online en offline worden kritisch bekeken
 • Je krijgt een overzicht waarmee je aan de slag kunt (E-book online/offline herkenbaarheid)
 • Je leert op een nieuwe manier naar je communicatiemiddelen kijken
 • Je wordt geïnstrueerd en krijgt adviezen.
 • Analyse en een informerend gesprek over vindbaarheid online
 • Uitleg hoe vindbaarheid in de zoekmachines werkt en wat belangrijk is
 • Uitleg over Google Mijn Bedrijf, hoe je altijd op naam gevonden wordt: GRATIS.

Klik op de banner om naar onze producten te gaan

Digitale supportkaart

Je koopt op voorhand een aantal uren in tegen een extra voordelig tarief en je kunt deze tijd vervolgens geheel naar eigen inzicht en behoefte inzetten. 2,5 uur support normaal á € 50,-per uur  á € 125,-

NU voor totaal:  € 112,50

Waarvoor kun je ons vragen?
Een vraagstuk over WordPress, website optimalisatie, design-website en ontwerp en G-Suite vragen. Maar ook contentbeheer voor je social media. Denk aan: support bij of vragen over handleidingen, aanpassingen aan de website door ons uitgevoerd, voor hulp of uitleg bij social media, voor het maken van vormgeving (afbeeldingen), pagina’s SEO Yoast vullen, et cetera.

Mail of bel; wij kunnen je zo een indicatie geven.

 • Een supportkaart is een 10 supportstrippenkaart
 • 10 supportstrippen per strip á 15 minuten
 • Elke strip staat voor € 12,50
 • Volledige bedrag (€ 112,50,- ex btw.) wordt bij aanschaf betaald
 • Inclusief een strip gratis
Lees meer over de supportkaart
Neem nu contact op…

Tevreden klanten

Krijg Je Informatie Vandaag

Ben jij die ondernemer die ons nodig heeft? Of twijfel je nog? Neem gerust contact met ons op. Bij een kop koffie kijken we samen naar jouw wensen en krijg je advies op maat.