Volg jij onze social media al? Facebook, Instagram of wie weet ben je meer thuis op LinkedIn? Het maakt niet uit, ga eens kijken hoe wij dat doen. Op dit moment, na een jaar jubileuminformatie, delen we onze referenties. Wat die bij ons hebben? Nou een website, hosting voor hun website of een mailadres met een professionele naam. Ga eens kijken of vraag ons naar de mogelijkheden. 

www.facebook.com/bernhezemedia

www.instagram.com/bernhezemedia

www.linkedin.com/company/bernhezemedia

Hosting
Hosting heb je nodig voor je website, maar ook voor het bezoek dat naar je website komt. Dit wordt bij Bernheze Media per jaar afgesloten. Voor een jaarlijks bedrag zorgen we dat je een back-up van je website hebt, de beveiliging goed geregeld is en dat alle programma’s hier goed op draaien.

Domeinnaam
Een domeinnaam bedenken gaat niet over een nacht ijs. Een domeinnaam is een uniek adres op het internet. Op één www. kan maar één identiek adres geregistreerd worden en wij denken graag met je mee over een goede domeinnaam. Of heb je al een domeinnaam bedacht? Bernheze Media doet de rest voor je!

Emailadres
Een mailadres is aan een domeinnaam gekoppeld. Bij registratie van een domeinnaam, heb je dus direct een mailadres online én ben je 24/7 bereikbaar. Ook dit regelt Bernheze Media graag voor jou!

Meer weten?… je kunt ook eens gaan kijken bij de diensten, waarover je hier meer leest.