Graag wil ik, Ilse van Leuken, mijzelf via deze weg aan jullie, de lezers van DeMooiBernhezeKrant voorstellen. Ik ben 21 jaar en woon in Heesch. Ik doe de opleiding Mediavormgever Interactief aan het Koning Willem I College in Den Bosch en ik zit in mijn derde leerjaar. Ik loop stage bij Bernheze Media als grafisch vormgever, ben hier begonnen op 28 augustus en deze stage loopt tot februari.

Naast de vaste vormgevers waar Bernheze Media mee werkt, biedt ze vele mogelijkheden om me uit te dagen tot het maken van mooie projecten. Heb jij een nieuwe huisstijl nodig, een folder voor je bedrijf, een uitnodiging voor je 50ste verjaardag of iets anders waar je een vormgever wel bij kunt gebruiken? Neem dan contact op en wij gaan er iets moois van te maken.
Mijn projecten die ik tot nu toe gemaakt heb voor mezelf en wie weet staan er binnenkort ook op de website van Bernheze Media een paar mooie projecten van mij.