Startende ondernemer

Als je weet dat je gaat starten als ondernemer (je hebt alle vragen voor je ondernemersplan beantwoordt) dan kun je je bedrijfsidentiteit gaan vormen. In dit proces zul je zeker een vormgever betrekken. Want als je jezelf serieus neemt, doen je potentiële klanten dat ook!

Ga aan de slag om je huisstijl te ontwikkelen en wel op die manier dat je deze huisstijl in alles door vertaalt naar een merkidentiteit. Ben je nog niet met een vormgever hiervoor aan de slag gegaan? Wij gaan graag met je aan tafel om te kijken welke vormgever jij zoekt. We hebben zelf vormgevers in ‘t Mediahuys, maar ook kennen we veel specialisten die een goed merk met huisstijl samen met jou neer kunnen zetten.

Je hebt waarschijnlijk al even naast je vaste werk wat klanten leren kennen óf… ga je vanuit niets beginnen? Dat is een groot verschil! Al gaat het bij beide maar om een ding: Ondernemers, laat je zien!

Begin je vanaf 0 klanten en wil je met een nieuw idee gaan knallen? Dan moet je dit serieus aanpakken en met een merkenspecialist aan de slag gaan.

Laat je een reclamebureau je pad om te bewandelen bedenken? Dat wil niet zeggen dat je hen ook je drukwerk, je advertenties of website moet laten maken. Als zij het vormgeven kan jij het makkelijk ook bij een ander onderbrengen. Vraag de prijzen vooraf op bij meerdere aanbieders, het kan je zo veel geld besparen.

Voor je drukwerk, advertenties, website, nieuwsbrieven, social media en alle andere producten die bedacht zijn, ga je op zoek naar de juiste uitvoerders. Kijk eens verder op www.bernheze-media.nl. Wie weet passen wij bij jou. Wij kunnen je helpen om een bedrijfs- DNA voor je onderneming op te stellen met een plan van aanpak. Bernheze Media zorgt dat bedrijven, starters of ervaren ondernemers zich laten zien aan hun doelgroep.