Toolkit afbeeldingen Ben loyaal, koop lokaal

Bernheze Media is natuurlijk een website voor ondernemers van overal. Dit bericht is echter gekaapt door het initiatief ‘Ben loyaal, koop lokaal! en dat is echter alleen interessant voor de ondernemers uit Bernheze; Nistelrode, Heesch, Heeswijk-Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch. Ondernemers doe er je voordeel mee! Juist Nu!

Volg ons op Facebook…
Binnenkort website online…
Volg ons op Instagram…

Klik op de afbeelding die je wil hebben en klik op rechtermuisknop ‘opslaan als’

Transparant logo
zonder achtergrond ⇓

 

BenLoyaalKoopLokaal logo

Staande banner: ⇓

Beste ondernemers van Bernheze

Juist nu is het van groot belang de lokale ondernemers te steunen, elkaar te steunen. In alle kernen van Bernheze, van Heesch tot Loosbroek en van Heeswijk-Dinther tot Vorstenbosch en Nistelrode. Winkels houden de deuren uit veiligheidsoverwegingen dicht, en de horeca zit verplicht op slot is. Daarom is er de actie ‘Ben Loyaal, koop lokaal’ in het leven geroepen.
Een initiatief waarbij een website opgezet word, waar ondernemers een cadeaubon kunnen laten kopen die bij hun bedrijf te besteden is. Nu of wellicht pas nadat de semi-lockdown voorbij is. Belangrijk: het genereert nu al omzet, waarmee de eerste kosten gedragen kunnen worden.

 Ben loyaal, koop lokaal. Juist nu!

Vanaf 1 april 15.00 zijn we onze nieuwe uitingen gaan delen en werd het initiatief omarmt.

Er komt snel een website en iedere vorm van communicatie zal worden benut. Daarbij hebben wij jullie hulp heel hard nodig. Wij vragen vooralsnog jullie netwerk. Laten we zien hoe sterk we samen staan, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we hebben juist nu elkaar nodig voor een sneeuwbaleffect!

Wat kan jij doen?

  • Zet een transparant logo over de profielfoto’s van sociale media (het liefst zakelijk en privé)
  • Plaats een link naar de advertorial in de DMBK
  • Plaats een banner op sociale media en indien mogelijk website
  • Schakel je eigen netwerk in om dit mooie concept in zoveel mogelijk huishoudens onder de aandacht te brengen.

Het initiatief zal snel uitgewerkt worden en zijn er vragen mail dan naar info@benloyaalkooplokaal.nl en wil je aanmelden om te helpen? Dan horen we het ook graag.  Initiatiefnemers Ben Loyaal, Koop Lokaal,

Carry, Ramon, Rosan (Heesch) Annelies (Vorstenbosch) Alina (Heeswijk-Dinther) Mathieu (Loosbroek), Rian (Nistelrode) en Willem van de Brand (Bernheze)

Binnenkort website online