Voorbeeld Onepager

Voorbeeld Onepager2022-02-02T15:38:39+00:00
FAQ items aan het laden...

Aanbod   •   Nieuws  •   Over ons   •   Afspraak   •   Contact

Wat hebben we te bieden?

50% Actie

Wij snappen dat je druk bent als ondernemer en dat je je homepage of website wilt laat bouwen door een professional. Wij zijn die professionele én betaalbare oplossing voor jou! Met deze ACTIE hoef je niet lang na te denken of het iets voor je is.

Contact ons

Onepager compleet

Aantrekkelijk. Sterke teksten. WordPress, wysiwyg, cms. Een onepager met een uniek design voor starters, maar ook voor ondernemers die hun expertise graag op internet tonen. 100% responsive voor mobiel en tablets. Een onepager die altijd uit te breiden is als je groeit. Geen verrassingen.

Contact ons

WordPress

Online middelen voor een kleine prijs. WordPress is een simpel en effectief Content Management Systeem (CMS), een open source software dat door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Een professionele homepage of website die je zelf actueel kunt houden of waarvoor je ons het onderhoud kunt laten doen.

Contact ons

Domeinnaam Hosting

Domeinnaam en SSL-certificaat inbegrepen. Spamfilter. Backup. Schijfruimte. Het is wel zo handig als je één partij hebt waar je met al je vragen terecht kunt op het gebied van je website, e-mail, hosting et cetera. Zit je bij een andere partij voor webhosting? Geen probleem, we verhuizen je hosting kosteloos!

Contact ons

Hier kunnen jouw nieuwsberichten, referenties of een stuk tekst komen te staan

Zichtbaarheid vergroten = omzet verhogen

Mediahuys Bernheze Communicatie

Over Ons

Onze doelgroep: Ben jij een MKB-er of ZZP’er in Bernheze? Je kunt altijd bij ons aankloppen voor design, communicatie-advies en social media beheer. We werken samen aan jouw communicatie: Ondernemers, laat je zien. Deze actie helpt daar direct bij!

Wij. Creatieve dames. Een Mediahuys. Communicatie. Korte lijnen. 15 jaar ervaring. What you see is what you get.
Wij houden van ondernemers die eigen verantwoordelijkheid nemen en ons daarbij laten helpen met antwoorden, tips, handreikingen en adviezen. Of het ons gewoon over laten nemen. Een team met schrijvers, online marketing specialisten, een vormgever, een communicatiebedrijfsadviseur, fotografen en vele specialisten in logica gaan allemaal voor communicatie in duidelijke taal.

Afspraak

Dus…. Sta je open om een online afspraak met ons aan te gaan? Zit jij thuis te werken? We maken een telefonische afspraak en stellen de juiste vragen én geven jou de goede informatie, zodat je de juiste keuzes kunt maken.

Mocht je je zorgen even willen vergeten? Dan dromen we even weg in een What if… ‘Wat als ik een website had, die voldoet aan de eisen en helemaal naar mijn wens is?’ Hierna is duidelijk of wij de juiste partij voor jou zijn die dit waar gaat maken.

Onepager
nu voor € 799,- excl. BTW

Vraag een onepage website aan

Onepager
nu voor € 699,- excl. BTW

Afspraak

Dus…: Sta je open om een online afspraak met ons aan te gaan? Zit jij thuis te werken? We maken een telefonische afspraak en stellen de juiste vragen én geven jou de goede informatie, zodat jullie de juiste keuzes kunnen maken.

Mocht je je zorgen even willen vergeten? Dan dromen we even weg in een What if… ‘Wat als ik een website had, die voldoet aan de eisen en helemaal naar mijn wens is?’ Hierna is duidelijk of wij de juiste partij voor jou zijn die dit waar gaat maken.

Vraag een onepage website aan

Contact

Bernheze Media

Laar 28

5388 HG Nistelrode

0412-795170

web@bernhezemedia.com

Titel

Ga naar de bovenkant