Een website is een verzameling samenhangende webpagina’s met gegevens, zoals tekst, afbeeldingen of video’s, die opgeslagen worden of in het gebruikte jargon ‘gehost’ (= letterlijk: ‘geherbergd, onderdak geboden’) worden. En zoals in de advertenties gezegd wordt – ‘iedereen kan het’ – kan ook jij deze zelf maken. En nu verwacht je vast dat wij gaan zeggen dat dat niet kan? Daar vergis je je echter in, want inderdaad, iedereen die dit echt wil en de interesse echt heeft, en de tijd echt heeft, kan zelf een website in elkaar zetten. Er zijn genoeg programma’s waarmee dat kan.

Digitaal Assistent:

“13 jaar geleden bedacht ik me dat ook dat de prijzen die je betaalde voor het laten maken van een website echt sky-high gingen en ik moest het toch eigenlijk ook wel zelf kunnen. Zoals Pipi Langkous zei: ‘Dat heb ik nog nooit gedaan, ik denk wel dat ik dat kan’. Ik oriënteerde me, ik keek goed rond, vroeg nog eens informatie op en het bleek dat er nog niet zoveel was. Ik had tijd, de interesse en internet. Dat was een goed begin…”

Inmiddels zijn we vele jaren verder en zijn er legio mogelijkheden ontwikkeld om dit zelf uit te gaan ‘vogelen’. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Heb je echter geen tijd, geen interesse of wil je niet echt? Nooit een mooie vormgeving gemaakt? Maar je wil toch professioneel overkomen?

code website maken

code website maken

Laat het dan aan de professionals over en ga met ons aan tafel om jouw perfecte website te gaan bouwen. Voor een mooie prijs hebben we al vele mooie mogelijkheden. Deze website kun je zelf actueel houden, je hebt een eigen mailadres, de website is ‘responsive’ (=op alle apparaten goed te lezen) en je bent verzekerd van een veilige en supersnelle SSD server*.
24/7 wordt de server bewaakt en de helpdesk is digitaal te bereiken en niet alleen onder kantooruren. De korte lijnen binnen Bernheze Media zorgen voor rust en duidelijkheid.
Wij helpen je graag. Ondernemers, laat je zien.

*Uniek in Nederland is dit een nieuwe vorm van opslag en deze nieuwe techniek heeft veel minder tijd nodig om opdrachten te verwerken, wat vooral bij websites met databases een groot verschil zal maken.