Bereik in één klap de lokale bevolking en alle toeristen!

De zomer komt eraan! Dit jaar wordt de zomerperiode veelal in eigen land gevierd. Veel mensen die eropuit trekken gaan naar één van de mooiste gebieden die Nederland rijk is; De Maashorst en omgeving! Inwoners en toeristen willen heerlijk eten en drinken, genieten van de natuur, gezellig winkelen of een dagje uit met het gezin, familie of vrienden. De Maashorst, voor een groot gedeelte gelegen in de gemeente Bernheze, is erg in opkomst bij toeristen en is dé plek bij uitstek voor de vele toeristen die hier vertoeven aankomende zomer!

Bernheze Media heeft een wel heel speciale actie in de weken 30 tot en met 36. Tot en met zondag 6 september. De actie koop je eenmalig aan en je wordt gezien door de Zomeractie van acht weken.

Wat houdt de actie in?

Prijs:

met advertentieformaat 103 x 50 mm € 250,-


* Specificaties
• 5 weken een advertentie in DeMooiBernhezeKrant
• 8 weken voorop de nieuwswebsite www.mooibernheze.nl met een banner
  (inclusief het aanleveren van nieuws, acties en agendapunten)
• eenmalig delen we jouw lokale actie naar keuze op www.facebook.com/demooibernhezekrant

Je betaalt de advertenties en krijgt de banner en gedeelde actie op social media gratis!
Daarnaast heb je de mogelijkheid om in eerdergenoemde periode nieuwsberichten, acties en agendapunten aan te leveren die wij voor jou GRATIS op www.mooibernheze.nl zetten!

Door het combineren van print en online kunnen we echt elke doelgroep bereiken. Zo ontvangen bijvoorbeeld wekelijks gemiddeld 13.000 inwoners DeMooiBernhezeKrant, hebben we ruim 3.500 volgers op Facebook en ruim 1.000 unieke bezoekers per dag op www.mooibernheze.nl.

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Laat het ons dan weten! Neem contact op met je vaste contactpersoon of mail via verkoop@bernhezemedia.com of bel 0412-795170.