DeMooiBernhezeVerkiezingsKrant 2022

Beste lezer,

In navolging van 2018 hebben wij opnieuw gekeken hoe we onze lezers opnieuw kunnen informeren over de keuzes die er zijn tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen. Als inwoners van Bernheze hebben wij zelf graag een overzicht: met informatie, interviews met meningen, een overzicht van stellingen om de juiste keuze te gaan maken op 16 maart, net zoals veel lezers. Als uitgever hebben wij de mogelijkheid om dit te ook te realiseren.

Toen we de vraag bij alle politieke partijen en de gemeente Bernheze neerlegde, waren ook deze weer enthousiast en ligt hier nu DeMooiBernhezeVerkiezingsKrant 2022 voor je. Het resultaat van samenwerkingen met: jongeren die hun kijk op de zaak wilden delen, Gerard van Dijk die alle verkiezingsprogramma’s doorspitte en negen onderwerpen van elke partij in het kort belicht, de burgemeester die meewerkte aan een interview en de politieke partijen en de gemeente die een bijdrage leverden in de kosten. Daarnaast een puzzel met en win-win functie: het zorgt dat je de politieke arena van Bernheze (nog) beter leert kennen én er zijn drie hele mooie prijzen te winnen.

We hopen dat deze krant duidelijkheid brengt voor jou, mocht je nog twijfelen. Ben jij iemand die het niet heeft op een verkiezingsprogramma vol woorden? Kijk dan gewoon naar de mensen die zich inzetten voor ons Bernheze. Kijk gewoon eens hoe ze in het leven staan en staat dat je aan? Dan zullen ze ook vast de goede besluiten nemen op momenten dat het er op aan komt. Jij bepaald mede welke 23 personen in de gemeenteraad komen, zij vertegenwoordigen jouw stem en staan vier jaar voor ons klaar. Wij hoeven alleen maar te gaan stemmen! Want elke stem telt…

Veel leesplezier en veel wijsheid gewenst.
Rian van Schijndel & Heidi Verwijst
Bernheze Media.