Je hoort het hier of daar wel eens zeggen. Maar wat bedoelen ze nou met responsive? Het wil zeggen dat websites meeschalen met je mobiele apparaten. Dat ze er op alle apparaten goed uitzien en makkelijk te lezen zijn. Handig!
Maar voor de webbouwers wel eens een uitdaging, met zoveel designs, apparaten, systemen en schermen.

Tot voor vijftien jaar geleden was het allemaal iets overzichtelijker. Je had een systeem, een scherm en de html-codes waren overzichtelijk. Door de jaren heen werden er steeds meer design-eisen gesteld, wat een probleem werd bij de presentatie op alle apparaten. Er kwamen ook steeds meer apparaten met verschillende systemen, waar de websitebouwer steeds meer uitdagingen in ondervondt.

Nieuwe uitdaging voor de webbouwers
Als website-eigenaar wil je dat je content goed bekeken kan worden. Je doet er tenslotte je best op om goede teksten te schrijven en mooie afbeeldingen te maken. De zichtbaarheid van je content, je afbeeldingen en teksten is wel afhankelijk van deze responsieve werking van het systeem, dus heel belangrijk.

Gelukkig werken wij met WordPress websites, beter gezegd; daarom werken we met WordPress-websites! De websites die Bernheze Media maakt zijn dus altijd responsive. Meer uitleg nodig? Je weet de weg…